Telialigaen - Apeks

Apeks signerer «Dennis»

– Jeg valgte Apeks siden det finnes mye potensiale i laget, forteller hovedpersonen.

Dennis «dennis» Edman har signert for Apeks.
Dreamhack

DISSE SPILLER FOR APEKS

Vis mer

Kristian «akEz» Kornbakk
Sander «Grus» Nordeide Iversen
Erik «Truth» Hansen Dyrnes
Ole «Marcelious» Langan
Dennis «dennis» Edman

Pål «Polly» Kammen (trener)

Mandag annonserte Apeks at de har signert svenske Dennis «dennis» Edman på permanent basis. Svensken har figurert som reserve siden Haakon «Radifaction» Tholo ble benket tidligere i vår. Den meritterte svensken har tidligere spilt for internasjonale klubber som Fnatic, Ninjas in Pyjamas og LGB. I en pressemelding klubben har sendt ut forteller svensken følgende.

– Jeg valgte Apeks da det finnes mye potensiale i laget. Sultne spillere som fungerer kjempebra sammen og stemningen er gull når man spiller. Jeg har vært med på mange lag i både Counter-Strike og Valorant som har vært interesserte i min signatur. Valget var ganske enkelt da Apeks ikke bare har gode spillere, men også muligheten for meg å snakke svensk som er veldig positivt, sier svensken.

LES OGSÅ: Svensk superstjerne inn som reserve for Apeks

Enkelt valg

Sportslig leder i Apeks, Anders Kjær sier i pressemeldingen at det var en selvfølge at Edman skulle signeres om han ønsket.

– Vi har valgt å signere Dennis fordi han tilfører enormt viktig erfaring inn i laget, samt at han virker sulten på å fortsatt prestere. Det er klart at for oss er dette en enorm signering da han er en stor profil å få inn. Jeg tok kontakt med «dennis» for å høre om han var interessert i å spille Elisa-kvalifiseringen med oss. Det ville han. Etter hvert har vi sett at han er en spiller vi ville ha med videre. Denise og jeg har hatt god dialog med «dennis» samt hans agent og jobbet frem en løsning vi alle er fornøyde med. Dette er en stor dag for norsk Counter-Strike. Jeg er personlig veldig fornøyd med satsingen daglig leder og styreleder legger tilrette for, som gir oss muligheten til å signere spillere som «dennis», forteller Kjær.

LES OGSÅ: – Merkelig at de er så uvant med kritikk at det blir baluba av en tweet

Daglig leder i Apeks, Denise Anfinnsen tror denne signeringen vil gjøre at laget løfter seg til det neste nivået.

– Det er helt klart at vi vil se en progresjon i resultater, men med ny lagoppstilling så tar det tid å spille seg varme. Det vil være en del stang ut, men forventningen er en oppovergående kurve. Helt konkrete mål holder vi på å sette i disse dager i dialog med laget og trener ettersom de har fått spilt sammen i en måneds tid nå.

Apeks ønsket ikke å kommentere saken utover det som stod i pressemeldingen. Klubben spiller både Cybercup og Loot.bet-turnering i ettermiddag.

Siste fra forsiden