Apeks - Counter-Strike

Apeks signerer svensk trio

Den femdobbelte seriemesteren satser på to forskjellige lag.

Martin «Nasty» Garvik er benket fra hovedlaget til Apeks, men skal fremdeles spille for klubben i Telialigaen.
Eivind Von Døhlen/Good Game

DISSE SPILLER FOR APEKS

Vis mer

Sander «Grus» Iversen
Dennis «dennis» Edman
Rasmus «kreaz» Johansson
Fredrik «FREDDyFROG» Gustafsson Joakim «Relaxa» Gustafsson

Pål «Polly» Kammen (trener)

Apeks har valgt å gå en helt ny retning innenfor sin Counter-Strike avdeling, i det oppstillingen fylles opp av det blågule flagg. For første gang i lagets historie vil ikke Apeks lenger ha en norsk kjerne, noe som strider med Telialigaens regler, men heldigvis har klubben tatt dette i betraktning i forkant av signeringen. Ole «Marcelious» Langan benkes, men vil fortsette å spille for klubben i Telialigaen sammen med Martin «Nasty» Garvik.

LES OGSÅ: Ordkrig og anklager om løgn – «Jkaem»-agent og Apeks-Baarli er helt uenige

DISSE SPILLER FOR APEKS I TELIALIGAEN

Vis mer

Sander «Grus» Iversen
Dennis «dennis» Edman
Martin «Nasty» Garvik
Fredrik «FREDDyFROG» Gustafsson Ole «Marcelious» Langan

Pål «Polly» Kammen (trener)

Med den nye internasjonale satsingen blir det kun «Grus» som gjenstår som norsk spiller mens laget har stor tro på de nysignerte svenskene. Tvillingene «FREDDyFROG» og «Relaxa» har en lang historie bak seg som lagkamerater, og har tidligere spilt under blant annet Chaos, Red Reserve og det siste året i Galaxy Racer. «kreaz», som har blitt omtalt som et blomstrende svensk talent, har fått vist sitt store potensiale i kjente lag som Gen.G og North de siste månedene.

– Vi endte opp med disse svenske spillerne fordi vi ikke så noen gode Norske alternativer. Det var rett og slett ikke et alternativ å ta sjansen på noen uten erfaring. Nå har vi signert en erfaren trio, som vi har stortroa på at skal hjelpe oss til nye høyder. Vi så hvor mye hets en uprøvd spiller som «Nasty» fikk, både av norske og internasjonale følgere. Det er ikke noe vi ønsker at spillere skal oppleve, forteller sportslig leder Anders Kjær.

Den svenske overgangen for Apeks kom som en stor overraskelse for mange nordmenn etter forventninger om å endelig få se et norsk lag hevde seg i toppen igjen.

– Jeg har full forståelse for at fans og lignende reagerer på at vi går fra en norsk kjerne til å bare ha en norsk spiller. Vi har sett at vi må endre strategien vår akkurat nå. Målet er fortsatt det samme; Apeks skal hevde seg internasjonalt med en norsk kjerne, tidsperspektivet blir bare utsatt, forteller daglig leder for Apeks, Denise Anfinnsen

Siste fra forsiden