Telialigaen - Counter-Strike

Apeks tilbake på vinnersporet

Sander «Grus» Iversen og Apeks hadde full kontroll på poengene i mandagens hovedkamp.

Apeks og Sander «Grus» Iversen var tilbake i kjent stil.
Eivind Von Døhlen/Good Game

SLIK ENDTE ANDRE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Oilers 2 - 0 Midgard
Nordavind Talent 2 - 0 Bifrost
Fact Revolution 0 - 2 Apeks
777 1 - 1 Foxed
Wizard 0 - 2 Stabæk Momentum

Terminliste »

Tabell »

På første forsøk tråkket Apeks på det velkjente bananskallet da de delte poengene med Wizard i Telialigaens åpningsrunde. Mandag fikk de muligheten til å revansjere den skuffende åpningen i rundens hovedkamp mot Fact Revolution, og revansje skulle de få.

Fact Revolution ga Apeks kamp innledningsvis, men maktet ikke å stå i mot etterhvert som Apeks spilte seg inn i kampen. På det siste kartet Overpass ble det en rask 16-4-seier til den regjerende seriemesteren.

Sander «Grus» Iversen i Apeks mener det var viktig at de slo tilbake mandag.

– Nå er vi i en posisjon hvor det rulleres litt på startoppstillingen, og det var såpass tidlig i sesongen så vi legger ikke alt for mye i det ene kartet vi tapte. Men det er fortsatt utrolig viktig at vi tar alle kartene vi bør og kan ta, uten å gi bort noen kart her og der.

VÅR SPÅDOM: Et svekket Apeks i sesongstarten - skal seiersrekken ryke denne sesongen?

Se kampen i opptak på TV 2 Sumo »

«Grus» storspilte

DISSE SPILTE FOR APEKS

Vis mer

Sander «Grus» Iversen
Ole «Marcelious» Langan
Dennis «dennis» Edman
Martin «Nasty» Garvik
Rasmus «Kreaz» Johansson

Pål «Polly» Kammen (trener)

Apeks slet innledningsvis mot et fryktløst Fact Revolution. Iversen mener det kommer som følge av rulleringen på lagoppstillingen.

– Det er nok litt på grunn av at vi er ett mikslag, ja. Vi måtte rett og slett bare komme i gang og forstå hvordan de spilte. Når vi løste det så var det så å si plankekjøring, oppsummerer Iversen.

Ingen kunne stoppe Sander «Grus» Iversen på Overpass.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Selv ble han kåret til hovedrundens spiller etter strålende prestasjon på Overpass. Selv tar han ikke av av den grunn.

– Uten å høres alt for kjepphøy ut så syns jeg det var helt greit. Det var mye selvtillit men også litt smart tenking og å lese hva de gjør og hvor de er og så videre. Det var også utrolig lite granater og sjokkgranater fra de som gjorde det mye enklere å få gode dueller i min favør.

Les også
Norske «Rubino» har signert for Valorant-klubb

Iversen tar nå fatt på et nytt kapittel i Apeks' historie, denne gang med en svensk kjerne. Apeks-spilleren synes det er skuffende at den norske satsingen nå settes på kjøl, men mener den nye sammensetningen har mye potensiale internasjonalt.

– Det er både litt gøy og kjipt å være i en svensk satsing. Man har jo alltid spilt og drømt om å få opp en norsk lagoppstilling opp og frem, men det settes litt på vent. Nå blir det gøy å spille med svensker som både har erfaring og potensiale og lære mye av de. Mulighetene for å oppnå noe internasjonalt er noe som er meget oppnåelig innen nærmeste framtid, avslutter Iversen.

FØR KAMPEN: – Kommer ikke til å vise respekt

– Vi trenger sårt med trening

DISSE SPILTE FOR FACT REVOLUTION

Vis mer

Håvard «jolietoG» Kristengård
Henrik «neto» Kristengård
Sander «Spredd» Hjortland
Adrian «adrianxd» Isaksen
Anders «w4rmach1ne» Gjerstad

Håvard «jolietoG» Kristengård og Fact Revolution åpnet kampen mot Apeks klart best og rystet den regjerende seriemesteren. Kristengård tror laget hans ble undervurdert.

– Innledningsvis virket alle på. Vi har fått trent lite, men viste gode takter mot Apeks de ni første rundene på Train. Jeg tror nok de undervurderte oss litt. Utover i kampen tar Apeks totalt styringen og viser hvem som er best, med god grunn, oppsummerer Kristengård.

SLIK SPILLES ANDRE RUNDE I 2. DIVISJON

Vis mer

Celestial - Eager
Blue Elite - Team Diamond
Bitfix - 777 Femme
Metizport - VOID
tNn - Domino

Alle kampene spilles tirsdag 2. februar klokken 20:00.

Terminliste »

Tabell »

I forkant av første serierunde tok Sander «Spredd» Hjortland plass i startoppstillingen, på veldig kort varsel. Naturlig nok gjenstår mye trening for den ferske lagoppstillingen.

– Vi forventet vel ikke å ta poeng mot Apeks, nei. Vi har spilt to offisielle kamper med denne lagoppstillingen. Vi trenger sårt med trening, medgir Kristengård som er klokkeklar på veien videre.

– Vi skal heve oss og vise oss fra den sterkeste siden vår.

Slik ser tabellen ut etter 2. serierunde.
Telialigaen

Siste fra forsiden