Wohooo i King of Nordic

– Apeks U18 har vist seg å være et stjerneskudd

Martin «MT» Sandvik i Wohooo er imponert over Håvard «kfreq» Ytreland og får med seg Apeks U18-spilleren i King of Nordic fredag.

Martin «MT» Sandvik er blitt imponert av Apeks U18. Nærmest fra kamera: Christopher «zyme» Andersson, Even «H0land» Holand og Håvard «kfreq» Ytreland.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Ny uke og ny King of Nordic-runde står for tur. Denne gang er det Wohooo som skal forsøke å lage fest fredag kveld. Wohooo har gjort noen endringer på laget som vant kvalifiseringen og inn er blant annet Håvard «kfreq» Ytreland fra tapende finalist Apeks U18 hentet.

Ungdomslaget til Apeks har imponert mange denne våren og rykket til slutt opp til Telenorligaens øverste divisjon etter siste serierunde. Under Copenhagen Games gjorde laget også en god figur hvor det blant annet ble et knepent 16-13 tap for GODSENT.

Martin «MT» Sandvik i Wohooo er en av de som er blitt imponert over stortalentene i Apeks.

– Apeks U18 har vist seg å være et stjerneskudd. Jeg synes de imponerer stort, og all oppmerksomheten de får er veldig fortjent. Personlig vil jeg trekke frem «kfreq», han har vist seg å være en livsfarlig AWPer å spille mot, og det er ikke tvil om at han er en av Norges største talenter. Gutten er jo tross alt bare 16 år.

Se King of Nordic-sluttspillet fredag fra klokken 19:05 »

– Forstår veldig godt mistankene

DISSE SPILLER FOR WOHOOO

Vis mer

Martin «MT» Sandvik
Jesper «Jimbo» Kamsrud
Håvard «kfreq» Ytreland
Steffen «SLY» Amundsen
Eskil «LaX» Bjørnsen

Jesper «Jimbo» Kamsrud er også å finne i Wohooo-lagoppstillingen. Hans lagkamerat i Stabæk Momentum Steffen «SLY» Amundsen er også hentet inn. De sikret seg en plass i sluttspillet i siste serierunde. Sandvik tror likevel de får de tøft under sluttspillet i slutten av mai.

– Jeg håper at både «SLY» og «Jimbo» kan skinne, noe de begge har vist de kan. Men jeg tror de kommer til å få stor konkurranse fra de øvrige konkurrentene, men det blir uten tvil spennende å se på som alltids.

To endringer er altså gjort på Wohooo-laget som vant kvalifiseringen. Sandvik forklarer.

Martin «MT» Sandvik hadde mye å si om «Saasinho» sin utestengelse.
Privat

– Årsaken til at vi måtte endre på lagoppstilling var hovedsaklig at «Aleks» hadde planer denne fredagen, så vi måtte erstatte han. Da tok vi med oss «SLY» som alltid skyter hardt. Så besluttet vi at vi burde fjerne «Saasinho» fra lagoppstillingen ettersom han ble utestengt fra NIL (Norwegian Invite League journ. anm.) og da var første valget vårt «kfreq».

«Saasinho» sin utestengelse fra Norwegian Invite League har vært et heftig debattert tema den siste uken. Også Sandvik hadde mye på hjertet.

– Utestengelsen til «Saasinho» er jo blitt et ganske så stort tema nå de siste dagene. Jeg har personlig spilt mye med han både før og etter den syv/åtte måneder lange pausen hans, og har spilt sammen i en lagsammenheng flere ganger. Jeg syns «Saasinho» er en fantastisk hyggelig person, og han legger utrolig mye tid ned i spillet, forteller Sandvik og legger til.

Les også
Gikk fra 5. divisjon til 1. divisjon på to år

– Angående utestengelsen hans, så forstår jeg veldig godt mistankene. Han kommer tilbake fra en kjempe lang pause, og når et toppnivå han ikke var i nærheten av før han tok pausen. Han klatrer fra 1800 til 3200 ELO på rekordtid, og får 30 drap frem og tilbake i NIL. Selve bevisvideoen synes jeg blir i det tynneste laget. Det er noen tvilsomme klipp, men jeg føler det skal mer til enn så for å utestenge en spiller. For alt jeg vet kan «Saasinho» sitte med wallhack, aimbot og så videre, så om han jukser eller ikke vil jeg ikke uttale meg om.

Om Wohooo sine sjanser fredag er Sandvik usikker. Han forteller at de først og fremst ønsker å ha det gøy å vil gjøre så godt de kan.

– Laget vi stiller med er en ung og lovende lagoppstilling, som vet hvordan man skal skyte hardt. Det er ikke stort mer og si om oss. Sjansene våre er vanskelig å spå, men vi skal gi alt vi kan, og mer enn det kan vi ikke stille med, avslutter Sandvik.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4700 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 28 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 26. april.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden