Åpen beta av Threadspace: Hyperbol

Iocaine Studios har satt i gang en åpen betatesting av Threadspace Hyperbol, et futuristisk actionspill med unikt gameplay.

Threadspace Hyperbol beskrives som et "prosjektilbasert" taktisk actionspill som foregår i en fjern fremtid. Spilleren får kontroll over et romskip som kan kjøre på en slags motorveier i verdensrommet, og må kjempe mot opp til femten andre spillere samtidig på arenaer bestående av slike motorveier.

En av de tingene som gjør Threadspace Hyperbol spennende er at det fokuserer sterkt på ulike typer ammunisjon. Totalt får du over 30 forskjellige prosjektilbaserte våpen, som alle har unike egenskaper. En type prosjektil kan for eksempel sette opp et antigravitasjonsfelt som påvirker banene til andre prosjektiler.

Nå har utviklerne i Iocaine Studios gjort seg ferdig med den lukkede betatestingen av spillet, og besluttet at det er på tide å teste det med en større spillergruppe. Derfor har de satt i gang en åpen betatesting som vil vare i tre-fire uker, men vær oppmerksom på at hvis pågangen blir større enn systemet takler vil de sette en midlertidig stopper for nye betatestere.

Mer informasjon om dette spennende spillet kan du finne på det offisielle nettstedet. For øyeblikket ser det ikke ut til at Iocaine Studios har skaffet seg en europeisk utgivelsesavtale, men spillet vil bli tilgjengelig direkte fra utviklerne slik at det blir lett å få tak i uansett om det dukker opp i europeiske butikker eller ikke.

Siste fra forsiden