Åpen Steam-beta lansert

Tidenes største Steam-oppdatering er nå klar for betatesting.

Valves Steam-tjeneste er i ferd med å gå gjennom store endringer, og nå kan brukerne laste ned den mest omfattende oppdateringen i tjenestens historie. For øyeblikket er det snakk om en betaversjon, som kan inneholde feil og problemer, men generelt burde den fungere rimelig greit.

Velkomstbildet for Steam Community

De største nyhetene inkluderer muligheten til å skape en egen Steam ID – en personlig profil med foto og informasjon, som andre brukere kan utforske både gjennom Steam og med en vanlig nettleser. Man kan også legge til venner, og kommunisere med disse via «chatting» (både tekst- og stemmebasert) og beskjeder.

En annen nyhet er grupper, som kan være både åpne og lukkede, og lar gamere som deler samme interesser slå seg sammen for gruppeaktiviteter og mye mer. Det blir også støtte for å arrangere kamper og mesterskap, både utenfor og innenfor disse gruppene.

I tillegg får hver spiller omfattende statistikk, som blant annet viser hvilke spill de bruker tiden på og hvor mye de spiller.

For å laste ned Steam-klienten kan du stikke innom det offisielle Steam-nettstedet. Hvis du allerede har Steam installert, kan du delta i betatesten ved å følge instruksjonene fra Valve.

Siste fra forsiden