Apokalypsen har nådd Vegas

Ny trailer og fastslått slipptidspunkt for Fallout: New Vegas øker forventningene for årets høstsesong.

På vårparten av fjoråret kunne Fallout-skaper Bethesda fortelle at det neste spillet i Fallout-universet allerede var på vei. Fallout: New Vegas er tittelen på spillet, som utvikles av Obsidian Entertainment i samarbeid med Bethesda.

– Det er ikke en oppfølger til Fallout 3. Det er et nytt Fallout-spill i samme univers. Det vil derimot bli den samme typen rollespillopplevelse som Fallout 3, uttalte Bethesdas Pete Hines den gangen.

Siden da har det vært veldig stille om spillet, som vi likevel har slått fast at vi gleder oss til. Men nå har vi endelig fått en smakebit av hva som venter oss, i form av en trailer. Etter videoen å dømme er den fantastiske Fallout-atmosfæren bevart, og vi får et glimt av en pulserende og bokstavelig talt elektrisk by – New Vegas – som tilsynelatende har klart seg greit, atomkrig til tross.

Videre avsløres det at New California Republic, en føderalstat som spilte en sentral rolle i Fallout 2, igjen vil omhandles i New Vegas. Vi kan også spekulere i om vi denne gangen vil få servert en mørkere Fallout-opplevelse enn sist. Videoen kan du selv se nedenfor:Sammen med traileren fulgte en pressemelding der det fastslås at spillet skal slippes allerede i høst til Xbox 360, Playstation 3 og Windows-PCer. I løpet av februar forventes en rekke detaljer fra spillet å bli publisert i spillpublikasjoner verden over.

Bethesda har med dette spillet overlatt utviklerjobben til Obsidian Entertainment. Obsidian-overhode Feargus Urquhart stiftet i 1997 Black Isle Studios som i de påfølgende årene skapte Fallout-seriens første to spill, samt andre rollespillklassikere som Icewind Dale og Planescape: Torment.

Siste fra forsiden