Apokalyptisk strategispill på vei

Hvis du ikke orker flere sanntidsstrategispill basert på andre verdenskrig eller et eller annet generisk fantasiunivers, bør du kanskje ta en titt på Heaven Vs. Hell, hvor kampen står mellom himmelen og helvete.

Texas-baserte TKO Software ser ikke ut til å være redd beskyldninger om blasfemi (og eventuell evig tortur i helvete, siden de tross alt bryter Moselovens andre bud), og har nå kunngjort at de jobber med et sanntidsstrategispill som heter Heaven Vs. Hell. Her foregår handlingen i det tjuefemte århundret, og teknologien har blitt så avansert at menneskene har begynt å klusse med Guds skaperverk.

Dette er noe Gud ikke er særlig glad for. Faktisk er han ganske rasende, og har bestemt seg for å rense jorden fullstendig og begynne på nytt. Dermed går himmelens styrker til krig mot menneskeheten, noe som får en annen kar til å se rødt. Djevelen frykter nemlig at denne krigen vil resultere i at makten tippes over mot himmelens side, med mindre han foretar seg noe. Derfor sender han styrkene sine til kamp, for å sikre seg de siste gjenlevende menneskesjelene.

Eierne av disse sjelene er imidlertid ikke særlig begeistret for å bli utryddet av Gud eller få sjelene sine stjålet av Djevelen, og tar naturlig nok opp kampen for å overleve. Spilleren får kontrollere en av de tre fraksjonene, hver av dem med ett enkelt mål; å kvitte seg med de to andre. Spillet er bygd opp rundt det klassiske Age of Empires-konseptet, hvor du både må sørge for at styrkene dine har de nødvendige ressursene for å overleve, og at strategien deres på slagmarken holder mål.

Spillet kan også skilte med flott 3D-grafikk, en involverende historie og imponerende lydeffekter. Utviklerne i TKO Software forteller at det er ventet ferdig i 2006. Det er ikke klart hvem som skal gi ut spillet.

Siste fra forsiden