Apokalyptisk thriller fra World Forge

World Forge har kunngjort at de jobber med et actionbasert grøsserspill som har fått navnet The Wall.

I det som kanskje er tidenes dårligste engelskspråklige pressemelding kommer det tyske utviklerstudioet World Forge med de første detaljene om The Wall, og heldigvis virker spillet langt mer spennende enn kvaliteten på språket i pressemeldingen skulle tilsi.

The Wall foregår i en europeisk by hvor en ung doktor plages av forferdelige mareritt. I disse drømmene ser han en person begå bestialske drap på vitenskapsmenn, prester og journalister. Etter hvert forstår han at personen han ser i drømmene er han selv, og når politiet plutselig banker på døren, forstår han at det slett ikke er drømmer, men virkelighet.

Som om ikke situasjonen var ille nok, begynner også de andre innbyggerne i byen å oppføre seg merkelig, og det viser seg etter hvert at den lille byen har blitt en del av en krig mellom to forskjellige, utenomjordiske raser. Spilleren befinner seg, selvfølgelig, midt i smørøyet av konflikten, og nå må han kjempe for å komme ut av det hele med livet i behold.

Spillet benytter seg av en helt ny 3D-motor, og utviklerne i World Forge skryter av fullstendig ødeleggbare spillmiljøer, et åpent gameplay som inviterer til strategiske løsninger, støtte for alle de nyeste teknologiene og en kraftig fysikkmotor.

Siste fra forsiden