Cyberpunk 2077

– Arbeidet med Cyberpunk 2077 er langt fra over

CD Projekt RED snakker om utviklingen av spillet i ny video.

Ventetiden har allerede vært lang for fans av CD Projekt RED som venter på studioets neste storsatsing, og lengre skal den bli.

I en ny video deler utvikleren litt mer informasjon om arbeidet med Cyberpunk 2077, og der får vi blant annet et hint om at det gjenstår mye jobb før spillet ankommer butikkhyllene. Videoen ser du øverst i artikkelen.

– Cyberpunk 2077 er kanskje ikke lenger det mysteriet det engang var, men arbeidet med det er langt fra over. I tråd med løftet gitt i 2013; det kommer fremdeles når det er ferdig, får vi opplyst i videoen.

CD Projekt RED

Vanskelig stillhet

I videoen kommer det også frem at studioet opplevde den langvarige stillheten omkring spillet som vanskelig.

– Etter teaseren gikk vi på en måte i dvale. Det var stillhet i fire-fem år, noe som for meg og teamet mitt var veldig vanskelig fordi publikum var begeistret for spillet, sa Global Community Lead hos CD Projekt RED, Marcin Momot, i videoen.

Noe av årsaken til at studioet fant det vanskelig å vise frem spillet var den krevende kreative prosessen og det faktum at mange idéer ble fjernet fra spillet underveis for så å gjenoppstå opptil flere ganger.

Den første teaseren fra Cyberpunk 2077 kom som i januar 2013, og deretter gikk det fem og et halvt år før vi fikk den første traileren på fjorårets E3-messe. Et par måneder senere fikk vi endelig en lengre gameplay-video fra spillet som på E3-messen kun hadde blitt delt med media.

Cyberpunk 2077 skal slippes til PlayStation 4, Xbox One og PC, men en slippdato er ennå ikke klar.

Les også: The Witcher 3-sjefen får ledende rolle i Cyberpunk 2077-utviklingen »

Siste fra forsiden