The Witcher 3-sjefen får en ledende rolle i Cyberpunk 2077-utviklingen

CD Projekt RED

Arbeidet med CD Projekt REDs neste stortittel Cyberpunk 2077 går så det griner, og nå har det skjedd en utvikling som muligens vil skru opp forventningene enda noen hakk blant fans av utvikleren.

Som blant andre nettstedet VG247 rapporterer har nemlig en av de sentrale skikkelsene bak det svært kritikerroste The Witcher 3 nå fått en ledende rolle i Cyberpunk 2077.

Regissør for The Witcher 3, Konrad Tomaszkiewicz, har blitt designsjef for studioet kommende storspill. Forfremmelsen ble ikke formelt kunngjort, men ble lagt merke til via Tomaszkiewicz' LinkedIn-konto og offentliggjort på Reddit.

Over 400 utviklere

CD Projekt RED

Det har skjedd litt omrokering i utviklerteamet den siste tiden etter at kreativ leder for Cyberpunk 2077 gikk over til Blizzard, som vi meldte i januar, men det spørs om denne nye endringen ikke letter litt på eventuelle bekymringer.

CD Projekt RED har tydeligvis høye ambisjoner med sitt nye science fiction-spill, og som blant andre WCCFtech meldte i januar består spillets utviklerteam nå av over 400 personer.

Cyberpunk 2077 fikk sin første trailer på fjorårets E3-messe og representerer en helt ny start for det polske The Witcher-studioet. Spillet foregår i en dystopisk science fiction-setting og har stort fokus på frihet og interaktivitet med omgivelsene.

I motsetning til studioets tidligere spill er Cyberpunk 2077 i førstepersonsperspektiv, et valg som har vakt en viss skepsis blant publikum, men som studioet selv mener de hadde gode grunner til å velge.

Ingen lanseringsdato for spillet foreligger ennå.

Les også: Se 50 minutter fra Cyberpunk 2077 »

Siste fra forsiden