Area 51 til PC?

Computer & Video Games kan ha avdekket en konspirasjon - Area 51 ser ut til å være på vei til PC.

Britiske Computer & Video Games forteller at leserne deres har oppdaget en logo på det offisielle nettstedet til Midway sitt førstepersons skytespill Area 51. Logoen det er snakk om er det etter hvert så vante "PC CD-ROM"-merket, og dette har for vane å indikere at det aktuelle spillet kommer til PC.

Nå har det seg imidlertid slik at spillet kun er offisielt kunngjort for PS2 og Xbox, og den omtalte PC-logoen er søkk borte. Da Computer & Video Games tok kontakt med Midway om saken, fikk de et kort og konsist (men likevel temmelig intetsigende) svar: "Det er ikke offisielt".

Dermed kan det se ut som spillet i utgangspunktet er på vei til PC, men at Midway ikke er hundre prosent sikre eller klare til å kunngjøre det enda. Vi ville i alle fall ikke bli overrasket om en offisiell kunngjøring om at Area 51 kommer til PC dukker opp om ikke så alt for lenge, og om det skjer vil vi naturligvis gi beskjed.

For de som ikke har fått med seg noe om dette spillet enda, kan vi fortelle at handlingen i Area 51 ikke overraskende foregår i den hemmelige militærbasen ved samme navn. Her foregår det topphemmelig eksperimentering med teknologi fra det ytre rom, og som vanlig når vitenskapen løper løpsk går ting galt. Et ekstremt dødelig virus har brutt ut, og hele basen har blitt lagt i karantene for at dette viruset ikke skal spre seg til omverdenen.

Som Ethan Cole må du lede et spesialteam inn i basen for å undersøke den farlige situasjonen. Det viser seg raskt at viruset har en mildt sagt ubehagelig måte å påvirke de infiserte personene på, og de stakkars ofrene er langt fra sengeliggende når Cole og teamet hans kommer inn i bildet. Som om ikke dette var nok befinner det seg en eldgammel koloni med romvesener under basen.

På rollelisten finner vi blant annet David Duchovny (kjent fra X-Files), Marilyn Manson (kjent fra utallige avisoppslag) og Powers Boothe (som egentlig ikke er så veldig kjent). Spillet skal etter planen lanseres senere i år, i alle fall til Xbox og PS2.

Siste fra forsiden