Arena Wars

Arena Wars er et nyskapende sanntidsstrategispill som låner elementer fra Unreal Tournament-serien. Nå har Ascaron lansert to demoer av spillet; én for enspiller, og én for flerspiller.

Ascaron er overbevist om at Arena Wars (tidligere kjent som WebWars: Arena) vil komme som et friskt pust på strategispillmarkedet, og i forhold til det vi har hørt om spillet skal vi ikke se bort i fra at de har rett. Dette er i bunn og grunn et raskt sanntidsstrategispill som fokuserer på kjappe Unreal Tournament-aktige kamper mellom flere spillere (eller en datamaskinen).

Her er det ikke snakk om å ta over verden eller forsvare deg mot fiender fra det ytre rom; i Arena Wars er det rett og slett bare selve konkurransen som gjelder, og det spilles tre former for krigerske disipliner. Disse er "Bombing Run", "Capture the Flag" og "Double Domination".

Hvis du er nysgjerrig på dette spillet kan du laste ned de to nylanserte demoene. Enspillerdemoen kommer med et mesterskap hvor du kan teste evnene dine mot datamaskinen, mens flerspillerdemoen lar deg slå deg løs på nettet og over LAN. Merk at enspillerdemoen er basert på litt eldre kode enn flerspillerdemoen (da den allerede har vært ute i tyskspråklig form en tid).

Du finner begge de nye demoene her:

Siste fra forsiden