Counter-Strike: GO – ESL One Cologne

Årets ESL One Cologne blir den største noensinne

Detaljene rundt storturneringen har kommet.

Kelly Kline / ESL

ESL annonserte fredag formiddag at de i august igjen tar turen til Cologne (Köln) med en storslått Counter-Strike: GO-turnering. Den største og mest nevneverdige forskjellen er at denne gang skal det ikke spilles inne på den lille GamesCom-arenaen som ble brukt i fjor, men alt skal foregå i LANXESS Arena i Köln.

Trofeet fra fjorårets Cologne-turnering.

Arenaen er en multifunksjonsarena som rommer opp til 15 000 mennesker.Dette er et stort løft fra Spodek Arena i Katowice som rommer 11 500 tilskuere. Ulrich Schulze, e-sports-direktør i ESL sier følgende til egne hjemmesider.

– Vi fikk æren av å arrangere to storturneringer i Counter-Strike: Global offensive i 2014 som en del av ESL sin e-sportsturne, og i år planlegger vi å gire opp et hakk. ESL One Cologne blir den største Counter-Strike: Global Offensive turneringen i hele verden. Det hele skal foregå i den største innendørs arenaen i Tyskland, og vi er sikre på at dette blir en massiv suksess med fans fra hele verden som vitner.

Uten støtte fra Valve

Turneringen blir egenfinansiert av ESL for første gang siden Katowice 2014. Førstepremien vil ligge på litt over 1,9 millioner norske kroner, og er i samsvar med de andre store turneringene som Valve finansierer. Det ryktes fortsatt at Valve vil være med å sponse denne turneringen, noe som gjør at prispotten bare vil øke.

Billettsalget til turneringen starter den 23. februar. Her er det bare å sikre seg en billett for å vitne den største Counter-Strike-turneringen som noen gang har blitt arrangert.

ESL arrangerer også en storturnering som starter den 12. mars i Katowice. Der har vi blant annet det norske håpet LGB eSports med som skal kjempe om premien på 1,9 millioner kroner.

En annen arrangør har oppdatert regelsettet sitt og vakt oppsikt.
I år vil FACEIT-ligaen ha muligheten til å komme på besøk for å sjekke maskinen for juks »

ESL annonserer storturnering i Köln.

Siste fra forsiden