Argentinsk fotballmanagerspill på vei

Søramerikanere har fotball i blodet. Det burde love godt for Football Deluxe, et argentinsk fotballmanagerspill som akkurat har blitt plukket opp av Strategy First.

I Football Deluxe får du rollen som manager og trener for en fotballklubb. Her må du skape drømmelaget ved å skaffe deg de beste spillerne og utvikle de beste strategiene. Du er ansvarlig for taktikk og laguttak, trening og rekruttering - med andre ord alt det vi forventer av et fotballmanagerspill.

En av de mer spennende detaljene med Football Deluxe er at det fokuserer på kommunikasjon. Du må ha evnen til å kommunisere direkte med spillerne om problemene deres, takle pressen på en god måte og møte klubbens tilhengerne. Denne kommunikasjonen vil finne sted ansikt til ansikt, ved hjelp av solid 3D-grafikk.

Ellers skryter utviklerne i Evoluxion av et vennlig og attraktivt brukergrensesnitt, kamper vist i sanntid, raske kamputregninger og realistiske resultater. Spillet skal lanseres i Europa i løpet av årets første kvartal, mens en amerikansk lansering vil finne sted senere.

Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet, ved å følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden