Deathloop

Arkane slapp nye detaljer om Deathloop

Se ni nye minutter fra det kommende actionspillet.

Bethesda og Arkane har vist frem enda mer fra det kommende snike-/skytespillet Deathloop – som fortsatt skal lanseres 14. september i år.

Colt er hovedpersonen i Deathloop.
Bethesda

Den nyeste traileren varer i nesten ti minutter, og du kan se hele greia øverst i artikkelen. Her blir vi med på elimineringen av ett av totalt åtte mål, som alle må knertes før protagonist Colt kan bryte seg ut av den evige tidssyklusen på Blackreef Island.

Det går mye i skyting og sniking, men videoen byr også på mer omfattende forklaringer av evnene Colt har i arsenalet sitt. Arkane trakk for eksempel frem Reprise, en egenskap som lar deg spole tilbake tiden hvis du dør. Denne kan brukes opptil to ganger før du dør helt og må starte syklusen på nytt.

Permanente evner og oppgraderinger

Etter hvert som du slakter deg gjennom øyas mange fiender vil du bygge opp ladningen med Residuum. Denne valutaen åpner for permanente oppgraderinger og tilgang på nye våpen, som man kan plukke opp mellom hver syklus. Ved å avlive mål kan du også plukke opp nye oppgraderinger, og hvis du vil kan du drepe dem igjen og igjen for å låse opp mer.

Julianna jakter på Colt, men i motsetning til resten av øya styres hun direkte av andre spillere.
Bethesda

Ellers legger traileren mye vekt på at man må være svært observant. For den som tar seg litt ekstra tid er det tonnevis av ledetråder og alternative løsninger å spore opp i Deathloop, som man for eksempel kan plukke opp ved å lytte til samtaler mellom fiendene.

Arkane var også kort innom hvordan Julianna skal fungere. Denne snikmorderen kan styres av andre spillere, og når du hører en kort, men høylytt sangstrofe betyr det at verdenen din er invadert. Enda gjenstår det en del spørsmål rundt denne mekanikken, som for eksempel hvor ofte man kan invaderes eller om det er mulig å unngå invasjoner.

Deathloop kommer 14. september til PC og PlayStation 5.

Vi tok en kikk på spillet tidligere i år.
Et grusomt interessant konsept, mente vår skribent »

Siste fra forsiden