Deathloop - Xbox

Deathloop er ikke lenger PlayStation-eksklusivt – kommer til Xbox neste uke

Rett til Game Pass.

Da Microsoft kjøpte Bethesda høsten 2020 lurte mange på hva det ville bety for PlayStation-spillet Deathloop. Etter ett år hos Sony-konsollen er eksklusivitetsavtalen nå over, og datoen er satt for en Xbox-versjon.

Deathloop kommer til Xbox.
Arkane Studios

Under Tokyo Game Show bekreftet Microsoft at Deathloop kommer til Xbox Series X/S den 20. september. Spillet blir også tilgjengelig via Game Pass, for både konsoll og PC.

Xbox-versjonen inkluderer alt av oppdateringer som utvikler Arkane Studios har gitt ut siden spillets lansering i 2021. Det inkluderer diverse tilgjengelighetsalternativer og fotomodusen, samt Golden Loop-oppdateringene som byr på nye våpen og fiender, spilling på tvers av plattformer og mer historieinnhold.

Golden Loop-oppdateringene kommer også til PlayStation og PC.

Stilfull drapssandkasse

I Deathloop trer man inn i rollen som Colt, en actionhelt som av uante grunner blir strandet på øya Blackreef. Colt er låst i en tidssyklus, og er dømt til å gjenoppleve de samme 24 timene igjen og igjen.

For å bryte syklusen må han knerte åtte utvalgte kjeltringer. Det er opp til spilleren å finne riktig kombinasjon av sniking, skyting og spesialegenskaper, i det vår anmelder kalte en herlig drapssandkasse.

– Det å spille Deathloop er en fryd på nesten alle måter. Arkane Studios har sett til sine tidligere spillprosjekter, bygget videre på sin egen formel og satt sammen noe som føles både særegent og stilfullt. Både historiefortellingen, den åpne verdenen, presentasjonen og alt som har med selve spillingen å gjøre leverer til de grader, skrev Jørgen Bordal Andersen.

LES OGSÅ: Microsoft har ingen planer om å legge til nettbasert flerspiller i GoldenEye »

Siste fra forsiden