GoldenEye 007 - Xbox

Microsoft har ingen planer om å legge til nettbasert flerspiller i GoldenEye

Bare tilgjengelig på Nintendo Switch.

Rare

Tirsdag ble det klart at skytespillklassikeren GoldenEye 007 kommer til både Nintendo Switch Online og Xbox Game Pass. I kjølvannet av kunngjøringen fikk vi vite at Switch-utgaven vil tilby spilling på nett, mens Xbox-versjonen holder seg til lokal flerspiller.

Det kommer ikke til å endre seg, bekrefter Microsoft.

GoldenEye 007 får ikke nettbasert flerspiller på Xbox.
Rare Ltd

– Ingen planer

I en uttalelse til Eurogamer sa en talsperson for Microsoft at selskapet ikke har noen planer om å inkludere nettspilling for GoldenEye på Xbox.

– Mens vi ikke har noen planer om å inkludere nettbasert flerspiller som en del av GoldenEye 007 på Xbox Game Pass, er Xbox fokusert på å gi dette spillet til fans på den måten de husker det, med en lokal flerspillermodus som lar opptil fire spillere hive seg på sofaen og delta i kamper som krever at du er både smart og dyktig.

Hvorfor tjenesten uteblir fra Xbox Game Pass-versjonen har Microsoft ikke forklart. En teori blant fans er imidlertid at Switch-utgaven egentlig ikke har skikkelig nettbasert spilling heller, men at man kun strømmer skjermen sin til andre Switch-brukere og spiller sammen på den måten.

Akkurat hvordan det fungerer får vi se når GoldenEye 007 lanseres en gang senere i år.

LES OGSÅ: Den kansellerte GoldenEye-oppussingen har funnet veien ut på nett »

Siste fra forsiden