GoldenEye 007

Offisiell Achievement-liste hinter om lansering av GoldenEye 007 på Xbox

Xbox

Ryktene om en nylansering av klassiske GoldenEye 007 vil aldri dø. Denne gangen virker en lansering imidlertid litt mer sannsynlig enn noen gang tidligere, ettersom spillets Achievement-liste har blitt oppdaget på Microsofts nettsider.

Det var Twitter-bruker «Wario64» som søndag la ut listen over trofeer man kan samle fra spillet. Denne inkluderer Achievements og Gamerscore-poeng for ting som å fullføre historien til å spille flerspillerkamper.

Listen har tidligere dukket opp hos nettstedet True Achievements, men dette er altså første gang den ligger fritt tilgjengelig på Microsofts servere. Kanskje får vi høre noe til helgen, når Xbox skal holde sitt ikke-E3-show.

LES OGSÅ: Her er programmet for årets E3-erstatningsshow »

Dersom Microsoft faktisk planlegger å lansere en Xbox-versjon av GoldenEye blir det store spørsmålet hva slags variant som er på vei.

Fra tidligere vet vi at Rare lagde en oppusset versjon av det opprinnelige Nintendo 64-spillet for Xbox 360. På grunn av rettighetstrøbbel fikk prosjektet riktignok aldri se dagens lys, før det plutselig dukket opp i en lekket utgave i fjor.

Hverken Microsoft eller Rare har uttalt seg om ryktene, så inntil videre får vi bare vente å se.

LES OGSÅ: Resident Evil 4 får nyversjon med en overhalt historie neste år »

Siste fra forsiden