GoldenEye 007 - Far Cry 5

Gjenskapte GoldenEye 007 i Far Cry 5

Modder brukte 1400 timer på jobben.

Krollywood/Reddit

GoldenEye 007 fikk aldri oppussingsbehandlingen mange spillfans ventet på. Rares arbeid med en nyversjon ble skrotet for mange år siden, men drømmen om en moderne GoldenEye-opplevelse har levd videre.

Nå har en modder fullført jobben med å gjenskape så godt som hele spillet i Far Cry 5.

LES OGSÅ: Rare pusset opp GoldenEye, men prosjektet ble lagt på is – nå har en lang video av spillet lekket »

Tok tre år

Slik ser GoldenEye 007 ut i Far Cry 5. (Video: Krollywood)

Det omfattende arbeidet med å puste nytt liv i 1997s GoldenEye, gjennom byggeverktøyet i Far Cry 5, er signert YouTube-skaper Krollywood. Modderen har gjenskapt samtlige brett fra originalspillet, med unntak av Aztec og Temple.

Til Kotaku forteller Krollywood at prosjektet tok over 1400 timer fordelt på nesten tre år. Valget om å bruke Far Cry 5 ble tatt fordi spillets byggeverktøy skilter med haugevis av gjenstander, forteller modderen, inkludert ting fra andre Ubisoft-serier som Assassin's Creed og Watch Dogs.

Du kan se resultatet av arbeidet i videovinduet til høyre i artikkelen, samt i sammenligningsbildene nedenfor. Krollywood forteller også at hvert av brettene er tilgjengelige for folk som ønsker å prøve dem. Alt du må gjøre for å ta en kikk er å søke på «Perfect-Dark1982» i Arcade-modusen til Far Cry 5.

I andre Far Cry-nyheter slapp Ubisoft nylig ferske detaljer om Far Cry 6. Det neste spillet i serien tar oss med til øya Yara, der spillere må lede revolusjonen mot landets diktator. Spillet skal lanseres 7. oktober.

LES OGSÅ: Den kansellerte GoldenEye-oppussingen har funnet veien ut på nett »

Siste fra forsiden