GoldenEye 007 - Nintendo Switch Online

GoldenEye kommer til Nintendo Switch Online og Xbox Game Pass

Med flerspiller på nett kun for Switch.

Nintendo

Skytespillklassikeren GoldenEye 007 er på vei til både Nintendo Switch og Xbox. Det bekreftet Rare tirsdag.

GoldenEye vil inkluderes i abonnementstjenestene Xbox Game Pass og Nintendo Switch Online + Expansion Pack en gang i fremtiden. Spillmakeren ville ikke avsløre når riktig enda, men fortalte at spillet «kommer snart».

På Twitter forteller Rare at dette er en litt oppgradert versjon av Nintendo 64-spillet som opprinnelig kom ut i 1997. Her blir det trofeer å sanke, bedre oppløsning og forbedret bildefrekvens. Utvikleren lokker også med lokal og nettbasert flerspiller, så her er det bare å hive seg ut i Complex med Proximity Mines.

Nettspilling kun på Switch

Merkelig nok vil flerspiller over nett være eksklusivt til Nintendo Switch, ifølge 007-nettsidene. Xbox-gjengen må altså forholde seg til den klassiske flerspillervarianten med delt skjerm.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Rykter om en ny versjon av GoldenEye har florert i lang tid. Mange antok at spillet ville dukke opp under E3 i sommer, men sånn gikk det ikke. Siden har det vært hevdet at krigen i Ukraina kom i veien for lanseringen, men nå er det tilsynelatende like rundt hjørnet.

Flere Nintendo 64-gjensyn

Flere spill til Nintendo Switch Online.
Nintendo

Nintendo avslørte for øvrig at flere Nintendo 64-spill er på vei til Switch Online-tilbudet. Før utgangen av året kommer PilotWings64, Mario Party og Mario Party 2.

Til neste år fortsetter festen med Mario Party 3, Pokémon Stadium, Pokémon Stadium 2, 1080 Snowboarding og Excitebike 64. Ingen av spillene har fått noen offisiell dato.

LES OGSÅ: Fire Emblem Engage lar deg tilkalle gamle helter som Marth og Celcia »

Siste fra forsiden