Armed Assault 2 offisielt kunngjort

Bohemia Interactive har kunngjort Armed Assault 2, tidligere kjent som Game 2.

I en kortfattet nyhetsoppdatering på det offisielle Armed Assault-nettstedet, har tsjekkiske Bohemia Interactive kommet med en offisiell kunngjøring av Armed Assault 2. Dette spillet var tidligere kjent som Game 2.

Bohemia forteller at Armed Assault 2 foregår i 2009, hvor vi sendes til et fiktivt land som heter Chernarus. Dette var opprinnelig en del av Sovjetunionen, men ble selvstendig etter at denne gikk i oppløsning. Som andre tidligere Sovjetrepublikker sliter det imidlertid med stabiliteten.

Du spiller en amerikansk marinesoldat, som sendes til området for å forsøke å sikre stabiliteten, og hindre flere sivile tap. På samme måte som i Operation Flashpoint og Armed Assault får du kjempe både til fots og bak spakene på en rekke ulike kjøretøyer.

Spillet er basert på helt ny teknologi, og tilbyr en stor spillverden, samt autentiske og ekstremt detaljerte kjøretøy, våpen og miljøer. I tillegg loves vi en utfordrende enspillerdel og en rekke ulike flerspillermuligheter. Armed Assault 2 skal etter planen lanseres til neste år, og mer informasjon blir snart å finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden