Armored Fury lanseres i dag

I dag lanseres Battlefield 2: Armored Fury. Her får vi blant annet nye kjøretøy og kart.

Battlefield 2: Armored Fury er en "booster-pakke" til Battlefield 2. Pakken fokuserer på store kamper hvor stridsvogner spiller en stor rolle. Inspirasjonen for denne pakken skal være hentet fra El Alamein-kartet i det originale Battlefield 1942. Pakken kommer med tre nye kart - "Midnight Sun", "Operation Harvest" og "Operation Road Rage", og handlingen foregår på amerikansk jord.

De nye kjøretøyene inkluderer A-10 Warthog (med sin karakteristiske minigun i front) og kinesiske Fantan Q-5, to fly som egner seg godt i lav høyde. Dessuten får vi rekognoseringshelikopteret Littlebird, en semitrailer og en amerikansk muskelbil. En annen nyhet er radarfunksjonalitet for rekognoseringshelikopteret og luftdrop av kjøretøy. Vi får ingen nye våpen denne gangen.

Pakken koster 9,99 euro (omtrent 80 kroner) for europeiske kunder, og lanseres i dag. For øyeblikket er den kun tilgjengelig via digital nedlastning, slik som den forrige "booster-pakken", Euro Forces. Du kan kjøpe pakken fra nettstedet til Electronic Arts.

Siste fra forsiden