Army Racer

Her er en demo av et bilspill du sannsynligvis aldri har hørt om; Army Racer, fra 576 Software.

Navnet Army Racer får oss ærlig talt til å tro at dette er et spill som kommer til å havne i tilbudskassen ganske raskt, om det i det hele tatt blir lansert her til lands. Men det er alltid fornuftig å la tvilen komme tiltalte (eller, i dette tilfellet, spillet) til gode. Så: Army Racer er et nytt bilspill hvor du får kjøre gatebiler gjennom militærpregede områder fra 14 land. Du starter spillet med ei gammel skranglekasse, men etter hvert som du tjener penger kan du kjøpe nye biler og ekstrautstyr til disse.

Du får velge mellom 30 ansikter for spillpersonen din, og utviklerne forteller at alle motstanderne har egne ansikter og personligheter. Løpene er korte og raske, og kommer i tre forskjellige variasjoner; løp mot andre biler, mot klokken og sjekkpunktløp mot klokken. Spilleren må vinne seksti løp for å fullføre spillet. Army Racer utvikles av ungarske 576 Software, og det ser ut til å være russiske Play Ten Interactive som sitter på utgivelsesrettighetene. For mer informasjon kan du besøke spillets produktside hos Play Ten.

Demoen er på 167 MB og inneholder en bane (som befinner seg i Australia). Som en ekstra utfordring for norske lesere, er den på ungarsk. Du finner den her:

Siste fra forsiden