Ascaron kunngjør DarkStar One

Husker du med glede tilbake på spill som Freespace og Wing Commander? Da kan du glede deg til DarkStar One, fra Ascaron.

Actionfylte, historiefokuserte romskipspill har lenge vært en rimelig utdødd rase, men nå får tilhengere av sjangeren en ny stjerne å se frem til. Ascaron Entertainment jobber nemlig med DarkStar One, et tilsynelatende svært heftig romskipspill som skal lanseres i løpet av første kvartal neste år.

Den offisielle kunngjøringen forteller at DarkStar One leverer rask action i et enormt og autentisk univers, samt spektakulær grafikk, stor valgfrihet og en forseggjort historie. Handlingen foregår i en tid hvor galaksen stort sett lever i fred. Det har gått flere hundre år siden den forrige intergalaktiske krigen og de eneste som til stadighet skaper problemer er en ondsinnet rase fra universets ytterkant, som kalles Thul.

Et univers i fred er imidlertid ikke et spesielt godt bakteppe for et actionspill, så situasjonen er naturligvis i ferd med å endre seg dramatisk. Du får rollen som Kayron Jarvis, som kontrollerer det avanserte romskipet DarkStar One, og som er i ferd med å bli viklet inn i en situasjon langt farligere enn han noensinne kunne drømt om.

Siste fra forsiden