Ascaron sikrer seg innovativt strategispill

WebWars Arena er et nyskapende sanntidsstrategispill som inkluderer sterke elementer fra dagens populære online-skytespill.

Futuristiske sanntidsstrategispill er kanskje ikke noe vi forbinder med det tyske selskapet Ascaron, som i vår del av verden nok er mest kjent for handelssimulatorer og rollespill. I Tyskland har de imidlertid en litt annen profil, og de har allerede utgitt en mengde varierte titler for det tyske markedet. I tillegg står de bak en av Tysklands mest populære fotballmanager-serier.

Nå har de sikret seg de verdensomspennende utgivelsesrettighetene til et lovende sanntidsstrategispill som heter WebWars Arena. Spillet er under utvikling hos det Hanover-baserte selskapet ExDream, og lover å tilby et helt nytt og spennende gameplay som enkelt kan beskrives som en kombinasjon av actionskytespill og sanntidsstrategi.

Selv om spillet lover gode og actionfylte enspilleroppdrag er det nok flerspillermoduset som virker mest spennende. Her kan opp til åtte spillere delta i tre ulike spillmodus: "Capture the Flag", "Bombing Run" og "Double Domination". En hver skytespillfanatiker vil kjenne igjen disse navnene fra en av kongene på onlinescenen for tiden, nemlig Unreal Tournament 2004, og dermed skulle spillets fokus være rimelig klart for de fleste.

I stedet for klassiske mål som å ødelegge fiendens base eller hær består nemlig oppdragene i WebWars Arena av å stjele fiendens flagg, bringe en bombe inn i basen hans eller okkupere "Domination"-punkter rundt om på landskapet for å score poeng. I "Capture the Flag", for eksempel, med en poenggrense på fem poeng, vil den første siden som klarer å stjele fiendens flagg fem ganger vinne.

Det ser ut til at ExDream her har kommet på en av disse fullstendig åpenbare ideene som det er umulig å skjønne hvorfor ingen har tenkt på før, og WebWars Arena virker faktisk svært lovende. For mer informasjon om spillet kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden