Asheron's Call 2 legges ned

Triste nyheter for de som spiller Asheron's Call 2: Turbine har fortalt at spillet legges ned ved juletider.

MMORPG-spillet Asheron's Call 2 ble lansert i 2003, men på tross av en innbitt og trofast tilhengerskare har det aldri helt lykkes utviklerne i Turbine å gjøre spillet til noen spesielt stor suksess på markedet. Nå, kort tid etter lanseringen av den siste ekspansjonspakken til spillet, har de kunngjort at de ser seg nødt til å legge ned serverne ved utgangen av året.

I den korte beskjeden på spillets nettsted forteller de at på tross av arbeidet de har lagt ned i spillet og ekspansjonspakken Legions, har de nå kommet til et punkt hvor det ikke lenger lønner seg å drive spillet. De vil fortsette å kjøre "live events" helt til siste slutt, men de kommer ikke til å legge til nytt innhold eller nye gameplaymessige tillegg til spillet.

Avslutningsvis forteller de at de er svært takknemlige overfor de mange spillerne som har støttet dem i lang tid. Dette ser imidlertid ikke ut til å blidgjøre enkelte av spillerne, som forståelig nok ikke liker at favorittspillet deres skal legges ned, spesielt etter at de nylig har kjøpt den nye ekspansjonen.

På spørsmål om det ville være mulig for Turbine å slå sammen alle serverne til en enkelt server som kunne driftes av et lite team, har de dessverre svart at det ikke er mulig, og at de har lagt ned mye tid på å finne andre løsninger før de til slutt valgte å legge ned driften.

Siste fra forsiden