Assassin's Creed kommer til PC

Etter lang tids spekulasjoner har Ubisoft endelig innrømmet at Assassin's Creed ikke blir PS3-eksklusivt likevel.

Det er lenge siden de første ryktene om at Assassin's Creed ville komme til flere plattformer enn PS3 begynte å svirre på nettet - faktisk ble det opprinnelig presentert som en Xbox 360-tittel (under kodenavnet Project Assassins) før Ubisoft kom med den offisielle kunngjøringen av spillet.

Ubisoft har hele tiden stått på at spillet ville være PS3-eksklusivt, uten at de har klart å overbevise spillpressen. Nå har de imidlertid gitt opp, og innrømmet overfor britiske PC Gamer at en PC-versjon også er på vei.

Etter at informasjonen fra PC Gamer lakk ut på nettet, har de også kommet med samme innrømmelse overfor nettstedet Gamespot. De har imidlertid ikke sagt noe om når PC-versjonen kommer, så det er ikke usannsynlig at den kommer litt etter PS3-versjonen.

Det har også gått rykter om en Xbox 360-versjon av spillet, men disse har vi ikke fått svar på enda. Det skal likevel ikke spesielt mye fantasi til for å tenke seg at når spillet først kommer til PC, kommer det sannsynligvis til Xbox 360 også.

Assasin's Creed er under utvikling hos folkene bak stortitler som Prince of Persia og Splinter Cell, og foregår i det tredje korstoget, hvor kristne europeiske riddere dro ned til Arabia for å krige mot de muslimske rikene som hadde kontroll over dagens Israel.

Som medlem av et hemmelig brorskap, er målet ditt å stoppe krigføringen ved hjelp av alle tilgjengelige midler. Brorskapet tar ikke parti, og ser på begge partene som fiender.

Siste fra forsiden