Assassin's Creed tar «ferie» neste år

Ubisoft

Helt siden det første spillet kom ut i 2007 har det kommet minst ett nytt Assassin's Creed-spill hvert eneste år, bortsett fra en pause i 2016. Nå forteller Ubisoft at serien tar nok en liten pause. Det melder blant andre Gamespot.

Under Gamescom-konferansen sa Ubisoft-sjefen Yves Guillemot at det ikke vil komme noe fullverdig Assassin's Creed-spill i 2019.

Skal gi Odyssey lang levetid i stedet

I stedet skal studioet jobbe med å støtte årets tittel, Assassin’s Creed Odyssey, med nytt innhold og andre oppdateringer som skal holde spillerne opptatte med dette spillet i tiden fremover.

Ubisoft skal jobbe med Odyssey i stedet for å lansere et nytt Assassin's Creed-spill neste år.
Ubisoft

Ifølge Guillemot var kun fordi Odyssey og fjorårets Origins ble utviklet samtidig av to ulike avdelinger at disse spillene lanseres med ett års mellomrom. Odyssey slippes den 5. oktober i år, og Origins kom ut samme måned i 2017.

Ubisoft-sjefen bekreftet at det heller ikke vil komme noe spinoff-spill i Assassin's Creed-serien neste år, så vi får altså et fullstendig fravær i 2019.

Assassin's Creed-serien består nå av elleve fullverdige titler, inkludert Odyssey, og om man regner med alle spinoff-titlene som er sluppet til diverse mobile plattformer teller serien tyve spill.

Spillene får generelt gode anmeldelser, og også den siste tittelen etterlot et godt inntrykk på hvor utsendte, selv om kampsystemet hadde sine mangler.

Les også: Ubisoft slipper endelig et helt nytt The Settlers-spill »

Siste fra forsiden