Ubisoft slipper endelig et helt nytt The Settlers-spill

Se traileren.

Strategispill-serien The Settlers har røtter ganske så langt tilbake i tid, og i en ganske uventet vri har Ubisoft nå kunngjort et splitter nytt spill i serien. Det heter simpelthen The Settlers og ble avduket i forbindelse med Gamescom-messen.

The Settlers skal lanseres til PC til høsten neste år, men har ennå ikke fått en konkret slippdato. En trailer har imidlertid allerede ankommet, og den kan du se øverst i artikkelen.

Nytt og gammelt

Ubisoft

Den nye tittelen i serien blir ifølge Ubisoft en såkalt «reboot» av den originale serien, og skal by på mange av de spillmekaniske elementene som serien er kjent for, men vil naturlig nok også introdusere en del nytt.

Blant nyhetene vil spillet blant annet skilte med et nytt matsystem og det Ubisoft kaller et «motivasjons-metaspill» som skal by på unike opplevelser. Kampanjen i spillet kan spilles alene eller i samarbeidsmodus med andre, og det vil være mange valgfrie sideoppdrag.

Det vil bli forskjellige flerspillermoduser å velge mellom, og Ubisoft bedyrer at spillverdenen aldri har vært mer detaljrik og levende som i det nye spillet. Utgiveren lover også toppnivå på grafikken, takket være Snowdrop-motoren, som Ubisoft hittil har brukt i blant annet begge The Division-spillene.

The Settlers-serien startet med The Settlers i 1993, så serien er altså 25 år gammel i år. Det er til sammen åtte spill i serien, inkludert nyversjoner, og den seneste, fullverdige tittelen i serien var The Settlers 7: Paths to a Kingdom fra 2010.

Les også: Her er de nye skjermbildene fra Cyberpunk 2077 »

Siste fra forsiden