Her er de nye skjermbildene fra Cyberpunk 2077

CD Projekt RED

CD Projekt RED hintet i forkant av Gamescom-messen at de skulle slippe nye Cyberpunk 2077-nyheter, og nå har vi i alle fall fått en liten dose. Et nytt knippe skjermbilder fra spillet er nemlig nå publisert.

Bildene ble publisert via spillets offisielle Twitter-side og viser oss mer av omgivelsene, figurene man møter og eventuelt annen informasjon som man selv kan lese ut av bildene. Skjermbildene ser du i karusellen nederst i artikkelen.

Avslørte også konseptkunst

I et Gamescom-intervju med IGN avslørte studioet også ny konseptkunst og snakket litt mer om spillet, uten at intervjuet bød på de helt store nyhetene som ikke allerede er kjent.

Cyberpunk 2077 fikk sin første trailer på årets E3-messe og representerer en helt ny start for det polske The Witcher-studioet. Spillet foregår i en dystopisk science fiction-setting og har stort fokus på frihet og interaktivitet med omgivelsene.

I motsetning til studioets tidligere spill er Cyberpunk 2077 i førstepersonsperspektiv, et valg som har vakt en viss skepsis blant publikum, men som studioet selv mener de hadde gode grunner til å velge.

Studioet har også røpet at spillet tar sikte på å stimulere spillerne på et intellektuelt nivå, og at spillet vil bli en sosial kommentar med politisk, kritisk innhold. I tillegg har det altså massevis av våpen, oppgraderinger og ferdigheter å velge mellom.

Les også: Her er vår sniktitt på Cyberpunk 2077 »

Siste fra forsiden