Asterix & Obelix XXL 2

Lyst til å banke romere? Det har de to supersterke gallerne Asterix og Obelix også.

Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum er et plattformeventyr som er fullstappet av parodier av de største ikonene fra spillenes historie og referanser til store og små øyeblikk som har påvirket spillindustrien i løpet av de over 25 årene den har eksistert.

Handlingen foregår i Las Vegum, som er en slags enorm fornøyelsespark full av forskjellige tematiske områder (som Little Paris, WCW, LuckSore, Little Venetia, Pirate Island og SeizeUs Palace).

Her treffer Asterix og Obelix på raringer som Centurion Larry Craft, som nekter å følge romernes kleskode (og insisterer på å bruke tettsittende shorts), og den romerske spionen Sam Shieffer, som benytter seg av "høyteknologiske" hjelpemidler for å nå målene sine. Naturligvis møter de også flere klassiske Asterix-karakterer, og målet for de to heltene er å finne ut hvorfor Miraculix har begynt å oppføre seg så rart.

Nå har Atari og Etranges Libellules lansert en demo av spillet. Denne kommer med en introduksjonsfilm, to spillbare brett og en samling trailere som skal gi noen hint om hva vi har i vente i resten av spillet. Demoen er på 571 MB, og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden