Asterix og Obelix banker romere igjen

Nå bør romerne å passe seg - Asterix er her, sammen med Obelix og en hel haug andre kampglade gallere.

Atari forteller at Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum vil skape historie, og bli den første interaktive spillparodien. Spillet er fullstappet av parodier av de største ikonene fra spillenes historie og referanser til store og små øyeblikk som har påvirket spillindustrien i løpet av de over 25 årene den har eksistert.

Spillet utvikles av Etranges Libellules, som stod for Asterix XXL, og Atari forteller at de har jobbet med tittelen i femten måneder. Handlingen foregår i Las Vegum, som er en slags enorm fornøyelsespark full av forskjellige tematiske områder (som Little Paris, WCW, LuckSore, Little Venetia, Pirate Island og SeizeUs Palace).

Her treffer den dynamiske duoen på raringer som Centurion Larry Craft, som nekter å følge romernes kleskode (og insisterer på å bruke tettsittende shorts), og den romerske spionen Sam Shieffer, som benytter seg av "høyteknologiske" hjelpemidler for å nå målene sine. Naturligvis møter de også flere klassiske Asterix-karakterer, og målet for de to heltene er å finne ut hvorfor Miraculix har begynt å oppføre seg så rart.

Spilleren får kontrollere både Asterix og Obelix, og får benytte seg av en videreutviklet versjon av kampsystemet fra Asterix XXL. Denne gangen får spilleren tilgang til en rekke avanserte angrep helt fra starten av. Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum skal etter planen komme på markedet mot slutten av oktober, for PS2 og PC.

Siste fra forsiden