Astralis vant FaceIt Major London

Astralis dominerte og vant FaceIt Major London

Viste nesten ingen svake punkt på veien til en overlegen seier.

Ingen kunne stoppe det danske storlaget fra nok en tittel.
PGL eSports

Astralis tok seieren i FaceIt Major London søndag kveld. Danskene har hatt få problemer gjennom hele turneringen, og tapte kun én kamp i gruppespillet.

Danskene var naturligvis godt fornøyd etter å ha løftet trofeet.

– Jeg er bare j..... glad for at laget har gitt meg sjansen til å spille med fantastiske spillere. Jeg er rett og slett en heldig fyr, sier Emil «Magisk» Reif i et intervju sendt på NRK.

«Magisk» spilte sin første major-finale, og innrømmer at han var nervøs før finalen.

– Jeg var faktisk veldig nervøs, selv om jeg ikke ville innrømme det til de andre gutta. Jeg forsøkte å være litt for meg selv, høre på musikk og slappe av. Jeg er fornøyd med at vi spilte så bra CS, forteller «Magisk».

Du kan se hele finalen i reprise hos NRK her.

Godt forberedt

DISSE SPILLER FOR ASTRALIS:

Vis mer

Andreas «Xyp9x» Højsleth
Nicolai «dev1ce» Reedtz
Peter «dupreeh» Rothmann
Emil «Magisk» Reif
Lukas «gla1ve» Rossander

Lukas «gla1ve» Rossander omtales som Astralis' taktiske geni, og ble også intervjuet på scenen etter finaleseieren. Han forklarer at seieren kommer takket være gode forberedelser.

– Vi stilte godt forberedt, og hadde mange fans i arenaen som vi kunne høre hele tiden. sier «gla1ve» og kom med en kjærlighetserklæring til Astralis-fansen ute i salen.

– Vi spilte veldig godt. Vi var ikke redde for Na'Vi i det hele tatt, og spilte bare vårt eget spill. Jeg vet ikke helt hva vi gjort riktig og galt. Vi tapte noen dumme runder, men vi var veldig bestemt på å vinne. Nå er jeg bare lykkelig.

Astralis har nå to major-trofeer.

– Det betyr mye. Dette er et ungt lag, men vi har kommet lang allerede. Dette er bare begynnelsen. Jeg håper vi kan gå enda lenger. Det er herlig å spille med disse guttene, sier «gla1ve»

Finalen gikk dessverre, for norske øyne, uten FaZe og Håvard «rain» Nygaard, som røk ut etter å ha tapt for de nykronede mesterne.

Les også
Amalie Snøløs blir programleder for Eserien

Siste fra forsiden