Atari kunngjør The Matrix: Path of Neo

Atari har nå kunngjort etterfølgeren til Enter the Matrix. I Path of Neo spiller du selveste Neo, og får oppleve noen av hans mest minneverdige øyeblikk fra filmtrilogien.

The Matrix: Path of Neo utvikles av Shiny Entertainment, som også stod for det forrige Matrix-spillet, Enter the Matrix. Path of Neo skal lanseres i løpet av årets fjerde kvartal, til PS2, Xbox og PC. Forhåpentligvis får Shiny litt mer tid denne gangen, slik at de klarer å gjøre spillet ferdig før det faktisk havner i butikkene, noe det ikke virket som de greide med Enter the Matrix.

The Matrix: Path of Neo gir deg rollen som Neo, og i dette spillet får du oppleve noen av de viktigste og mest minneverdige scenariene fra filmtrilogien. Spillet utvikles i samarbeid med Wachowski-brødrene, noe som forhåpentligvis vil bety at hendelsene i spillet vil være så autentiske i forhold til filmtrilogien som mulig.

Selvfølgelig vil alle karakterene i spillet se ut som de gjorde i filmen, og spillet vil også inneholde videosekvenser fra de tre filmene (samt The Animatrix). Hvorvidt skuespillerne fra filmene også spiller i Path of Neo vet vi ikke, men vi antar Atari ikke har inngått noen slike avtaler enda (om de hadde sikret seg Keanu Reeves og kompani antar vi at de hadde skrytt av det i pressemeldingen sin, noe de ikke gjør.)

For øyeblikket holder Atari kortene tett til brystet hva gameplay angår, men vi kommer nok til å få mer informasjon etter hvert.

Siste fra forsiden