ATI snakker om Revolution

I et intervju gjort av RevolutionReport.com forteller ATI oss litt om grafikkbrikken i Revolution.

ATI, som står bak grafikkbrikken Flipper i GameCube, er for tiden svært opptatt med å utvikle brikken som skal drive Revolution - neste generasjon konsoll fra Nintendo. Det er allerede klart at Revolution ikke blir den kraftigste av de tre kommende konsollene. ATI og Nintendo ønsker i steden å gjøre den folkelig, utviklingsvennlig og ikke minst innovativ.

- Nøkkelen er å vite at Nintendo, med ATI sin hjelp, forsøker å lage en spillkonsoll der du ikke trenger å se på spesifikasjoner, forteller John Swinimer, presseansvarlig for forbrukerprodukter hos ATI til nettstedet RevolutionReport.com. Han legger til at de fra et bredere perspektiv, deler Nintendos mål om at Revolution skal tilpasses den generelle spilleren, og gjør derfor det beste for at maskinen gir den aller beste spillopplevelsen.

Swinimer forteller at grafikkbrikken i Revolution, som har kodenavnet Hollywood, er bygget fra grunnen, og baserer seg ikke på samme teknologi og arkitektur som grafikkbrikker for PC. Flipper var også en helt unik grafikkbrikke, spesialutviklet for GameCube.

ATI ønsker ikke å anslå når grafikkbrikken Hollywood blir ferdig, men sier at Nintendo har forpliktet seg til å levere Revolution i løpet av 2006. Med tanke på at utviklerne trenger god tid på å ferdigstille de første lanseringsspillene, er det sannsynlig å tro at det ikke er lenge igjen før vi hører mer om Revolotions indre kvaliter.

Siste fra forsiden