Attack on Pearl Harbor

I flyspillet Attack on Pearl Harbor får du ta del i kampen om Stillehavet. Her er en høytflygende demo.

Attack on Pearl Harbor fokuserer på det japanske angrepet på den amerikanske marinebasen Pearl Harbor, og lar deg spille både som amerikanere og japanere. I tillegg til selve Pearl Harbor-angrepet, får vi oppdrag som foregår i andre kjente slag i Stillehavet, som Midway, Iwo Jima, Burma og Manilla.

Spillet kommer med fire dynamiske kampanjer, og utviklerne har valgt å la begge nasjonene få sjansen til å vinne krigen, om spilleren gjør en god nok jobb for dem. Flyene vi får tilgang til inkluderer Mitsubishi A6M ("Zero"), D3A1 Aichi ("Val"), B5N Nakajima ("Kate"), Chance Vought F4U Corsair, Douglas SBD Dauntless og Grumman TBM Avenger.

Den nylanserte demoen av Attack on Pearl Harbor er på 150 MB, og kommer med fire spillbare oppdrag. I det første av dem får du fly et P-40-kampfly for å forsvare Pearl Harbor, og i det andre får du sette deg bak spakene på en TBM Avenger torpedobomber, og angripe den japanske flåten utenfor Wake Island.

I de to neste oppdragene får du se krigen fra japanernes ståsted. I det første av dem må du bombe Pearl Harbor sønder og sammen ved hjelp av stupbomberen D3A1 ("Val"), og i det andre får du fly den legendariske A6M1 ("Zero") i kamp mot de fæle amerikanerne.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden