Aurora ser deg

Metropolis Software har akkurat lansert nettstedet til det taktiske actionspillet Aurora Watching, hvor du må kjempe mot en ondsinnet vitenskapsmann og forskningsresultatene hans.

Under en militærøvelse i Barentshavet synker plutselig den russiske ubåten Komsomoletz II. Etterforskningen viser at timer før katastrofen befant ubåten seg i et område utenfor St. Josefs Land, hvor havarerte ubåter ligger strødd på havbunnen. Etter å ha tatt området i nærmere øyesyn finner man et hemmelig forskningsbase som viser seg å være under ledelse av vitenskapsmannen Jacek Parecki.

Dr. Parecki er en av verdens ledende forskere innenfor genetikk, og beskrives som et geni fullstendig blottet for moral. Det at en ondsinnet vitenskapsmann driver med genetisk forskning i en hemmelig base (som i tillegg er godt bevoktet) kan bare bety en ting: Verden er truet (igjen).

Heldigvis er Agent Sullivan tilbake. Helten fra Gorky Zero har imidlertid brukt de to siste årene på å drikke seg fra sans og samling, og er ikke i den formen han engang var. Kan han nok en gang klare å redde verden fra Dr. Parecki?

Aurora Watching er et tredjepersons snike/actionspill som foregår i de arktiske områdene rundt St. Josefs land. Blant omgivelsene du får spille på nevnes den sunkne ubåten, et stort isfjell og den hemmelige basen til Dr. Parecki. Som de fleste trolig har forutsett (i og med at vi har nevnt "ondsinnet vitenskapsmann" og "genetisk forskning") er det slett ikke bare menneskelige motstandere du må kjempe mot.

Spillet kommer med to ulike kameramodus; ett for taktisk planlegging og ett for selve utførelsen og kampsituasjonene. I tillegg inneholder det en rekke minispill, hjernetrimoppgaver og høyteknologiske duppeditter som skal sikre at gameplayet ikke blir ensformig med det første.

For mer informasjon, samt noen skjermbilder, kan du besøke det nylanserte nettstedet, ved å følge lenken under reklamebanneret.

Siste fra forsiden