Autentisk Metro 2033

Liker du russisk tale? Da kan du glede deg ekstra mye til Metro 2023.

Da Metro 2033 ble annonsert av THQ i fjor høst var det mange som automatisk foretok et lite gledeshopp. Spillet lovet nemlig et dystert post-apokalyptisk eventyr satt i nær framtid. Det alene er noe som umiddelbart vekker interesse.

Etter en voldsom økologisk ulykke har mesteparten av menneskeheten talt sine dager, men noen få mennesker har klart å overleve i Moskvas nettverk av tunneler og bunkrer. Spillet tar for seg historien til et av barna som er født og oppvokst i bunkeren, men som etter hvert oppdager at ikke alt er helt som det skal være i undergrunnen.

I tillegg til hva som virker som en svært spennende historie, kan spillet også vise til noen særs spennende miljøer, og ikke minst, svært flott grafikk.

Den aller beste nyheten, i hvert fall for de som liker en mest mulig autentisk opplevelse, er imidlertid følgende: Utviklerne avslørte nylig at hele Metro 2033 kan spilles med russiske tale, det vil si at både hovedpersonen og alle karakterene han møter gjennom spillet vil snakke slavisk. All tale vil selvfølgelig bli tekstet, dog kun på engelsk. Får du derimot frysninger av russiske tale kan du slappe helt av, spillet vil også komme med engelsk tale.

Mange knallgode spill har ofte falt på dårlig oversettelse eller uengasjerende stemmeskuespill. Man kan derfor undres over hvorfor ikke flere utviklere har valgt løsningen til Metro 2033. Undertegnede er i hvert fall sikker: Her skal det snakkes russisk den 19. mars.

(Kilde: incgamers.com)

Siste fra forsiden