Auto Assault-beta åpner for europeere

Har du lyst til å teste NCsofts nyeste MMORPG? Auto Assault foregår i en postapokalyptisk fremtid og dropper trollmenn med lange skjegg til fordel for hjemmelagede kjøretøy bevæpnet med tungt skyts.

Hvis noen hadde laget et massivt onlinespill basert på Mel Gibson-klassikeren Mad Max, hadde det sannsynligvis sett ut som Auto Assault. Dette spillet foregår i en dyster fremtid hvor menneskeheten har sluppet noen bomber på seg selv og ødelagt både natur og sivilisasjon. Den lille resten av mennesker som overlevde klamrer seg nå fast til livet i en mildt sagt ugjestmild verden.

I Auto Assault sin massive verden kjemper tre fraksjoner om kontrollen, og disse er mennesker, mutanter og "Biomeks" (som er mennesker modifisert med robotdeler). Det viktigste våpenet deres er hjemmelagede biler, motorsykler og stridsvogner, alle tungt bevæpnet og med kraftige rustninger.

NetDevil, som utvikler spillet, har forsøkt å unngå kjedelige kamper hvor man i mange massive onlinespill kan forlate maskinen under angrepet. Du må reagere på de mange ulike og overraskende manøvrene fienden gjør. Spillet vil støtte bruken av joystick, ratt og gamepads, ved siden av stemmekommunikasjon.

Spillet benytter seg av en ny grafikkmotor som sikrer at det har det visuelle i orden, samtidig som Havok 2-fysikkmotoren sørger for at kjøretøyene og andre ting i spillverdenen oppfører seg slik de skal. I tillegg loves et avansert verdenskart som minimaliserer tiden du bruker på reise, et unikt oppdragsystem som gjør spillopplevelsen dypere og mer interessant og mye mer.

Nå har NCsoft åpnet for at betatestere fra hele verden kan ta del i den kommende betatesten (som til nå har vært reservert for amerikanske spillere). For å bli med må du besøke NCsoft sitt nettsted og skaffe deg en gratis PlayNC-konto (med mindre du allerede har en slik konto), logge inn og følge informasjonen du finner på kontosidene dine.

Følg lenkene nederst for mer informasjon.

Siste fra forsiden