Avansert sjøkamp fra Matrix

Om du tilhører den absolutt hardeste kjernen av strategispillfanatikere, er nok nylanserte Harpoon 3: Advanced Naval Warfare noe for deg.

Ubisofts Harpoon 4 ble dessverre kansellert, men dette betyr ikke at serien er død - faktisk er det enda liv i treeren, som akkurat har blitt lansert i ny og oppgradert versjon. Harpoon 3: Advanced Naval Warfare prøver å modellere moderne krigføring i luften og på sjøen, og Matrix Games lover at dette er den ultimale simulasjonen av moderne krigføring til sjøs.

Listen over muligheter og funksjoner er svært lang, så om du har interesse av dette spillet bør du sjekke produktsiden hos Matrix Games. Blant nøkkelfunksjonene finner vi imidlertid mulighet for flerspiller for opp til seks spillere (pluss tilskuere), avansert kunstig intelligens, støtte for databaser laget av andre, 300 scenarier og mulighet for å lage nye.

Spillet er nå tilgjengelig fra Matrix Games (for øyeblikket kan det kun kjøpes via digital nedlastning, men til neste uke kan du kjøpe en versjon i boks). Om du har kjøpt en tidligere versjon av Harpoon 3 fra Advanced Gaming Systems, kan du oppgradere den uten å måtte betale fullpris for Advanced Naval Warfare.

Siste fra forsiden