Avatar: Frontiers of Pandora - utsatt

Avatar: Frontiers of Pandora utsatt med opptil et år

Bare måneder etter at Ubisoft forsikret om at spillet var godt på vei.

Ubisoft

For drøye to måneder siden kunne Ubisoft melde at Avatar: Frontiers of Pandora, spillet basert på filmserien, fortsatt skulle lanseres i inneværende regnskapsår – altså senest 31. mars 2023.

Det er imidlertid ikke lenger tilfellet.

Avatar: Frontiers of Pandora.
Ubisoft

I sin nyeste kvartalsrapport fortalte utvikleren at spillet nå først kommer året etter. Det vil si at lansering, såfremt det ikke blir flere utsettelser, blir en gang mellom 1. april 2023 og 31. mars 2024.

Avatar: Frontiers of Pandora ble offisielt avduket under E3 2021. Spillet utvikles av The Division-studioet Ubisoft Massive i samarbeid med Lightstorm Entertainment, produksjonsselskapet til Avatar-regissør James Cameron.

Spillet er et actioneventyr i førsteperson, der man inntar rollen som en av de blå Na'vi-figurene vi kjenner fra filmene. Handlingen tar for seg kampen mot de ondsinnede RDA-styrkene som ønsker å plyndre planeten for ressurser.

Ved siden av Avatar-utsettelsen kunngjorde Ubisoft kansellering av hele fire spillprosjekter. Det var dermed ikke så mye å rope hurra for i kvartalsrapporten, og så får vi se hva utvikleren har å stille med under sitt planlagte spillshow i september.

LES OGSÅ: Ubisoft jobber angivelig med nytt Prince of Persia og en Immortals Fenyx Rising-oppfølger »

Siste fra forsiden