Avliv Hitler i nytt eventyrspill

A Stroke of Fate er et eventyrspill der du må bli bestevenn med Hitler, slik at du kan drepe drittsekken.

Den russiske utgiveren Akella har i dag kunngjort eventyrspillet A Stroke of Fate. Pressemeldingen deres er på temmelig gebrokkent engelsk (med setninger som «Fate is going on blasting its strokes»), men vi klarer å tyde den såpass at vi forstår det er snakk om et eventyrspill hvor handlingen foregår i Hitler-Tyskland under andre verdenskrig.

I A Stroke of Fate får du rollen som en vestlig spion som har klart å infiltrere det hemmelige politiet. Målet for oppdraget ditt er å forberede et attentat mot Hitler, men for å komme tett på Føreren må du gjøre oppdrag for tyskerne og generelt vise at du er til å stole på.

I løpet av spillet vil du møte personligheter som Hitler, Himmler, Muller og Goebbels, og utforske autentiske historiske omgivelser. Som et medlem av det hemmelige politiet får du også tilgang til Hitlers private kontorer. Ellers loves vi en rekke utspekulerte gåter, flott og realistisk grafikk og en spennende historie.

Akella planlegger å lansere spillet i løpet av årets fjerde kvartal, men om det samtidig kommer til Skandinavia vet vi for øyeblikket ikke.

Siste fra forsiden