Avslapping i spillform

Tid til deg selv?

Det nye DS-spillet Zenses tilbyr avslapping og gåteløsning for kvinner.

Etter som spillmarkedet vokser blir det stadig flere spill som retter seg mot bestemte målgrupper. I mars kunngjorde THQ at de jobber med et spill tiltenkt jenter i tenårene og amerikanske The Game Factory har nå offentliggjort Zenses, et spill som retter seg mot kvinner i midten av tjueårene og oppover.

Hvordan skal du slappe av når spillet tar tiden på deg?

Zenses er et gåteløsningspill som skal tilby sinnsro og avslapning. Målet er å gi spilleren en beroligende virkelighetsflukt i en stressende hverdag og samtidig aktivisere de små grå med litt problemløsning. The Game Factory hevder estetikken i spillet er ren, forfriskende og gjenspeiler naturens skjønnhet.

Zenses kommer i to versjoner. Zenses Rainforest tar deg med til Amazonas og har oppgaver basert på flora og fauna i de dype skoger. Zenses Ocean foregår ved havet og oppgavene tar for seg bølger, koraller og livet i sjøen. Hver av versjonene har et eget utseende som gjenspeiler området de er knyttet til og et lydspor bestående av passende (og beroligende) musikk og lydeffekter.

Det er Shin'en som står for utviklingen av Zenses og det slippes i oktober i statene. Noen europeisk utgivelsesdato har vi foreløpig ikke fått.

Siste fra forsiden