THQ utgir heiagjengspill

THQ utgir heiagjengspill

Amerikanske heiagjenger er et konsept de fleste burde kunne kjenne til, selv om fenomenet aldri har vært spesielt populært i Norge. Nå vil THQ, i følge Worthplaying utgi spill til DS og Wii som tar for seg nettopp denne sporten.

I All Star Cheer Squad skal du i følge den gjengitte pressemeldingen kjempe deg til topps i et heiagjengmiljø. Til å begynne med må du sikre deg en plass i en gjeng ved å imponere dem med dansetrinnene dine, og når du endelig blir tatt inn i varmen er det på tide å jobbe seg opp gjennom gradene og bli kaptein.

I Wii-versjonen utføres heiing og dansing ved å bevege kontrollen og Nunchucken, men hvis du har et balansebrettet som følger med Wii Fit, så kan du bruke det også.

Jim Huntley fra THQ i USA innrømmer at spillet er bevisst utviklet med tanke på unge jenter:

– På grunn av suksessen til Wii og DS de siste årene, har det blitt en eksplosiv vekst av jenter som spiller. Vårt nåværende mål er å møte denne suksessen og utgi et helt nytt spill for denne gruppen.

All Star Cheer Squad er under utvikling hos Gorilla Entertainment. THQ i Norden er ikke kjent med denne kunngjøringen, så det er foreløpig usikkert om eller når spillet får norsk utgivelse.

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen