Game Pass - mars 2024

Avslørte neste runde med Game Pass-spill

Diablo IV blant flere nykommere til abonnementstjenesten.

Activision Blizzard

Microsoft har bekreftet et nytt knippe spill på vei til Xbox og PC Game Pass. Titlene inkluderer blant annet Diablo IV, som kommer om en drøy uke.

Den nye ladningen starter med grøssereventyret The Quarry. Spillet blir tilgjengelig via konsoll og nettskyen fra og med 20. mars. Dagen etter er det klart for western-action i Evil West, på PC, Xbox og Cloud.

26. mars får PC-spillere teste strategispillet Terra Invicta. Dette rulles ut med tidlig tilgang via Microsoft-programmet Game Preview, halvannet år etter den opprinnelige «early access»-lanseringen på Steam.

Diablo IV drar så i gang en travel Game Pass-dag den 28. mars. Ved siden av Blizzard-rollespillet på konsoll og PC, kommer Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged til PC, Xbox og nettskyen. Samme dag inkluderes også Open Roads, et nytt eventyr om en mor og datter på biltur.

Mer Game Pass blir det også i begynnelsen av april. Først med Ark: Survival Evolved 1. april, for PC, Xbox Series X/S og Cloud. Deretter venter racing via nettskyen i F1 23 den 2. april. Samme dag gjør Superhot: Mind Control Delete også comeback på Game Pass, for samtlige plattformer.

Som vanlig er et knippe spill også på vei bort fra Game Pass-biblioteket. 31. mars forsvinner følgende titler:

  • Hot Wheels Unleashed (PC, Xbox og Cloud)
  • Infinite Guitars (PC, Xbox og Cloud)
  • MLB The Show 23 (Xbox og Cloud)

LES OGSÅ: Steam lanserer ny løsning for familiedeling »

Siste fra forsiden