Steam Families

Steam lanserer ny løsning for familiedeling

Tilgjengelig i betatesting nå.

TLDR

  • Steam lanserte mandag et nytt system kalt Steam Families, som lar brukere dele spillbiblioteket med opptil seks familiemedlemmer.
  • Steam Families inneholder flere foreldrekontroller, som muligheten til å begrense tilgang til spill og sette grenser for spilletid.
  • Løsningen er for øyeblikket tilgjengelig i betatesting, men det har ikke blitt satt noen offisiell lanseringsdato enda.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Steam dro mandag sløret av Steam Families, en ny løsning for deling av spill med familiemedlemmer. Løsningen tar over for de eksisterende Steam Family Sharing og Steam Family View, og legger til et knippe nye funksjoner.

Som Valve forklarer tilbyr Steam Families deling av spillbiblioteket med opptil seks familiemedlemmer. Det blir opp til hver enkelt utvikler å bestemme om de vil inkludere familiedeling for sine spill.

Det påpekes også at spill kun kan spilles av ett familiemedlem av gangen. Dersom flere skal spille samtidig blir man nødt til å gå til innkjøp av flere eksemplarer av spillet. Dersom et familiemedlem blir utestengt for juks i et spill du eier, blir du også utestengt.

Del Steam-biblioteket med familien.
Valve

Inkludert i Steam Families er også en haug med foreldrekontroller. Blant annet kan du begrense tilgang til spill, sette grenser for spilletid eller styre kjøp gjennomført av familiens barnekontoer.

Steam Families er tilgjengelig i betatesting nå. For å prøve opplegget går du inn i innstillingene på Steam og melder deg på Steam Family Beta. Du finner mer informasjon om denne prosessen på Steams nettsider.

Valve har ikke satt en offisiell lanseringsdato for opplegget.

Les vår test av Steam Deck »

Siste fra forsiden