Bad Company 2 feites opp

Med lettmargarin og sukkerfri brus.

Til tross for et par kjedelige tekniske problemer, kan det ikke benektes at Bad Company 2 absolutt har tatt den virtuelle slagmarken med storm.

Dice har allerede sluppet et par klassiske brett i ny drakt, men vi er selvsagt sugne på mer – gjerne flere våpen og oppgradering.

Det var derfor med stor glede at vi leste om den nylig annonserte nedlastbare utvidelsen (DLC) til Bad Company 2, men dessverre var vi nok litt overivrige. Pakken inneholder dessverre lite mer enn visuelle oppgraderinger; henholdsvis nye uniformer og kamuflasje til utvalgte våpen.

Det er M16A2, UMP-45, MG3 og M95 som kan lakkes i signaturfargene til elitestyrker som Delta Force og Spetsnaz. I tillegg får hver klasse (soldat, lege, ingeniør og snikskyter) en egen unik uniform. Dessverre ble det ikke vedlagt noen bilder i annonseringen, men disse dukker forhåpentligvis opp snart.

Utvidelsen vil forøvrig også legge til 12 nye medaljer og fire såkalte achivements.

Prisen for utvidelsen vil ligge på 440 Microsoft-poeng, eller 160 MS-poeng om du kjøper uniform og kamuflasje enkeltvis for hver klasse. Utvidelsen skal allerede være tilgjengelig via Xbox Live, og vil komme til PC og PS3 "litt senere", ifølge Dice.

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden