Bad Day: LA får nordisk utgivelse

Atari har fortalt at de vil lansere American McGee sitt satiriske katastrofespill Bad Day: LA i Norden.

Hjemløse Anthony Williams har, som resten av Los Angeles sine innbyggere, en rimelig dårlig dag. Byen blir angrepet av zombier, terrorister, jordskjelv og en rekke andre uhyggelige katastrofer. Noe er alvorlig galt, og hvis Los Angeles skal reddes, er det like greit at det er Anthony som gjør det - selv om han egentlig ikke har noe særlig til overs for verken byen eller dens selvopptatte innbyggere.

Underveis i spillet får vi oppleve ti store spillområder basert på virkelige steder i Los Angeles (som Hollywood Boulevard, Venice Beach og Beverly Hills), et våpenarsenal som består av en blanding av realistiske våpen og bisarre fantasivåpen, et lettlært men avansert kampsystem, realistisk kunstig intelligens og ikke-spillende karakterer som er i stand til å oppleve en rekke forskjellige følelser, som raseri, frykt og panikk.

Nå har Atari kunngjort at de vil stå for distribusjonen av Bad Day: LA her til lands. Den nordiske lanseringen vil finne sted i september, litt tidligere enn lanseringen i andre europeiske land (hvor britiske Lexicon Entertainment står for oppgaven). September-lanseringen gjelder kun PC-versjonen av spillet, og det er ikke klart om Xbox-versjonen kommer senere eller har blitt droppet.

Mer info om Bad Day: LA kan du få på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden