Bad Day L.A.

I Bad Day L.A., fra hjernen bak American McGee's Alice, må du overleve alle tenkelige katastrofer. Vi har en demo av spillet.

Bad Day L.A. er noe så sjeldent som et spill med et politisk budskap. Her går spilldesigner American McGee til angrep på fryktkulturen som i større og større grad gjennomsyrer de vestlige samfunnene. I dette spillet skjer alle de fryktelige tingene politikerne og nyhetsmediene stadig advarer oss mot (samt noen ting de ikke har snakket så mye om), og tilfeldigvis skjer alt på samme dag og på samme sted – Los Angeles.

I dette spillet får du rollen som den hjemløse Anthony Williams, som plutselig opplever at byen han bor i blir angrepet av zombier, terrorister, jordskjelv og en rekke andre uhyggelige katastrofer. Noe er alvorlig galt, og hvis Los Angeles skal reddes, er det like greit at det er Anthony som gjør det - selv om han egentlig ikke har noe særlig til overs for verken byen eller dens selvopptatte innbyggere.

Underveis i spillet får vi oppleve ti store spillområder basert på virkelige steder i Los Angeles (som Hollywood Boulevard, Venice Beach og Beverly Hills), et våpenarsenal som består av en blanding av realistiske våpen og bisarre fantasivåpen, et lettlært men avansert kampsystem, realistisk kunstig intelligens og ikke-spillende karakterer som er i stand til å oppleve en rekke forskjellige følelser, som raseri, frykt og panikk.

I den nylanserte demoen av Bad Day LA får vi en introduksjonsfilm og et oppdrag der vi må prøve å overleve et biokjemisk terroristangrep på Santa Monica Freeway. Demoens installasjonsfil er på 259 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden